Les experiències guiades són narracions i jocs d’imatges breus en què la persona protagonista sempre és un mateix i sempre tenen una final positiu. Formen part de l’obra Experiencias guiadas, que Silo va escriure el 1980. Hi ha hagut nombroses edicions i s’ha traduït a diversos idiomes. La versió catalana l’ha fet l’Equip de traducció de Parc Òdena i ha estat editada per Ediciones León Alado l’any 2013. Podeu trobar l’obra en totes les traduccions disponibles a www.silo.net.

En les experiències guiades es marquen amb asteriscs els moments en què es convida a fer una pausa a fi que cadascú posi les seves pròpies imatges. Les experiències guiades es poden llegir com a exercicis literaris, però també poden ser escoltades amb els ulls tancats a mode de meditació guiada.

Les experiències guiades són una eina de treball personal que utilitza el gran poder transformador de les imatges mentals per resoldre conflictes del passat, per ordenar les activitats presents, per aclarir les imatges de futur o per meditar sobre el sentit de la pròpia vida.

A Parc Òdena es realitzen periòdicament tallers d’experiències guiades. Més informació al formulari de contacte.

Us oferim gravacions de les experiències guiades, algunes produïdes per Parc Òdena i altres  produïdes, gravades i masteritzades a BITSTUDI de Barcelona per Xavier Batllés.

Així va ser la presentació del llibre que va fer Silo a El Ateneo de Madrid el 3 de novembre de 1989.

Inscripción al Boletín de Parc Òdena