Parc Òdena: 1 de novembre 2014 16hflyyer-web

Llocs de presentació del llibre a càrrec del seu autor, Juan Espinosa:

  • Parc Òdena: 1 de novembre 2014 16h. Presentació i intercanvi sobre ascesi
  • Claret Llibreria: 03 novembre 2014. Presentació del llibre

“El Corazón de la Mística” és un llibre que extreu l’essència dels místics de les principals tradicions, i presenta al lector el fonamental de les seves experiències i els seus procediments.
Escrit amb un estil senzill, des de la mirada d’un practicant que defensa que la cerca d’allò transcendental està present al llarg del temps, en totes les cultures i en totes les religions.
Ara vivim en un temps de reacció davant del fet religiós. Qualsevol cosa que faci olor d’això és rebutjada. I què tindrà a veure el fet religiós amb la mística? Més encara, què seria del cristianisme, de l’Islam o de qualsevol religió, sense la mística? No res, simplement no hauria existit. L’experiència espiritual profunda, és a dir, la  mística, és l’espurna sagrada que incendia els grans fundadors de religions que, des d’aquesta experiència, llancen aquests huracans que transformen la Història. La mística floreix en tots els temps i en totes les cultures i intenta adaptar-se i sobreviure al món que li toca viure. La mística és universal, atemporal. Va estar en allò anterior, està en el durant i estarà en allò posterior a totes les religions. Perquè és en l’ànima humana com l’enamorament, l’art, la poesia, l’amistat i allò diví.

 

Inscripción al Boletín de Parc Òdena